Äntligen helg!

Hallå!

Äntligen helg!
Den här helgen har vi massor att göra. Idag ska vi på Vårfest på Willies skola och fika lite och i kväll kommer mamma Yvonne och fikar lite för att hon har fyllt år och i morgon ska vi åka på buspalatset!
Så det är fullt upp.

Igår var Leia hemma med mej och packade upp en massa bäbiskläder som vi fått efter Milla och Hugo, gud vad kul det var å kolla på en massa kläder.
Nu har vi typ så vi klarar oss :)
Vi har inte köpt något själva ännu, känns som att det är så långt tills bäbisen kommer fast det är det juh faktiskt inte för idag går jag in i vecka 27!!!!
Allt har gått så himla fort, overkligt.

         

          Bäbisen tackar sina otroligt snälla kusiner för kläddonationen :)

Var upp till Gullan igår, Leia tjatade att få följa med så jag tog med henne oxå och tänkte att Gullan är säkert så bråkig ändå att vi inte kan stanna så länge.
Hon har juh haft väldigt svårt för att prata till och från men när vi kom tittade Gullan på Leia och sa: "Vad stooor du har blivit!!"
Sedan berättade hon att hon hade klistrat i ett fotoalbum för att hon hade fått nya kort (vilket inte alls är troligt eftersom att hon bara har en fungerande arm och INGET tålamod). Hur som hellst så höll vi med åsså tog jag fram ett gammalt album som vi kikade i.
Då hade hon faktiskt tålamod att titta i det och tyckte att det var väldigt spännande.
Så visade hon Leia hur Morbror Ivar såg ut.
Hon kunde till och med läsa lite av det hon själv skrivit i albumet.
Sedan övertalade vi henne att gå ut en sväng men då frös hon så hemskt så det var bara en jätte kort visit ute i den friska luften, men hon fick se lite annat iaf.
Jag hoppas verkligen att hon kommer att trivas på Gullvivan och att hon inte kommer att skrika så mycket när hon väl kommer dit.
Jag vet juh själv hur jobbigt det är när någon skriker konstant och jag har jobbat med sånna och tålamodet räcker inte så himla långt. Så jag hoppas att personalen inte kommer att tycka att hon är jätte jobbig.
Hon är juh faktiskt världens bästa tant emellanåt :)

      
      Gullan på mitt 25 års kalas 2007



Var på MVC igår på koll och har nu inhandlat stödstrumpor, jag blir mer och mer lik mormor ja :)
Stödstrumporna var verkligen jättesköna och det hann bli kväll igår innan jag började få ont i fötterna så det funkade bra.
Fanns bara i den fina färgen marinblå på apoteket men Leia tyckte att de var riktigt snygga så det får gå.
Fick även väga mej och till min stora fasa har jag gått upp 8 kg, kanske inte så konstigt att jag har ont i fötterna.
Trodde faktiskt inte att det var så många kilon som jag lagt på mej, men ja försöker att ta det med ro det ordnar till sig i slutändan :)
Vi hann med två timmars lek i folkparken igår oxå, Leia tyckte att vi skulle åka dit å käka glass så när Willie slutat skolan så  vi åkte dit och lekte en stund. Kändes nästan som riktig sommar :)

Nä men nu ska ja ta en promenad med dogsena sedan blir det vårfest.
Ha en bra dag!

Tack å hej!

Kommentarer
Postat av: karin

Hej Emma, Karin här!=)



Vad mysigt att läsa att ni ska få tillökning i familjen och att Oscar vänder hemåt ler



Augusti må jag säga är en bra månad att få barn i ;) Själv fick vi ju en dotter aug 07, så hon blir två nu, sjukt fort går tiden!



Nu till vikten, 8 kg på 27 veckor, hur har du lyckats att gå upp så pass lite? :). Jag kände heller inte att jag gick upp så pass mycket, men när jag ställde mig på vågen i de sista veckorna, visade vågen 27 extra kilo!!!!!:O



Hoppas allt är bra med dig och familjen!

KRAM

2009-05-16 @ 10:02:33
URL: http://storkbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0