Stor ena tjej!

 




Dålig

Otroligt dålig uppdatering från min sida, jag vet!!
Men eftersom min planerade mammaledighet/semester har ersatts av en massa arbete så känns det inte riktigt som att jag har ork att blogga alls...


Visioner

När vi flyttade in i vårt hus hade jag sedan länge bestämt att vi varken skulle ha gardiner eller blommor i fönstren.
Möjligtvis växter men absolut inte blommor!



På någotvis så har tanten innuti mej slagit ut i full blommning, jädrar vad trivsamt det är med blommor!


Nu har jag faktiskt lärt mej att man aldrig ska säga aldrig och att det aldrig är för sent att ändra sig! För mej det tog bara ca: 27 år att inse det :)

 




Efter sol kommer regn...

Segeryran har lagt sig och ersatts med feberyra!
Med äldsta brodern i släptåg tog vi oss en sväng upp till Ljusdals sjukhus i morse för att få våra onda halsar undersökta.
Eftersom att den andra brodern jag växt upp med käkat medicin och varit krasslig i halsen den senaste veckan plus att en annan av mina lagkamrater drabbats av halsfluss tänkte vi ta det säkra före det osäkra.
Men väl där uppe tog det stopp!!
15 personer i väntrummet och vi blev förpassade till en senare tid i e.m.
Fast å andra sidan känner jag mej en aning piggare just nu men det är nog bäst ändå att fara upp å kolla om de hittar någe fel på oss.



Jag som förövrigt är mellan två jobb just nu har vekligen inte tid att vara sjuk!

Vinst!

Just i dag känns mina ben och min skalle lite tyngre än vanligt, men det är priset att betala för en sådan härlig seger som i går.
Exte tog hem segern även i årets Ramsjöcup som firades med årets fest i gula huset hos Jonssons i Lillhaga! (TACK Elin för jag vet att du är in å läser titt som tätt)


Känner dock att jag kanske borde låta någon bollsäkrare tjej ta över min plats i laget till nästa år då jag missade allt för många mål i går.
Men å andra sidan jag hinner säkert ångra mej till nästa år....


RSS 2.0