Fika


Try walking in my shoes

 

De här dyra dojjorna köpte jag för en massa pengar när jag blev lite rik, (en liten stund) på arvet efter min kära mormor.
Tanken med att köpa dyra skor var dels för att jag fick ont av att springa i billiga men även en liten sporre för att verkligen använda dem och kanske få lite dåligt samvete om jag inte skulle använda dem.
Bästa skoköp jag gjort förrästen!
Vet inte hur många kilometer de har fått hänga med nu, och det var åtskilliga år sedan jag hade så bra kondis som jag har nu!

 

I måndags fick de följa med till Hudik för att få vara med på blodomloppet där vi tillsammans fick en bra tid på 56 minuter/ 10 km!
Otroligt nöjd och det var antagligen det fortaste jag någonsin har sprungit i dessa skor.
En annan anledning till att det gick så bra var att "SpringSara" var med, hon är min stora inspiration och spring guru. Hon kutade viss 6 minuter fortare än mej :)


Kompisar


Liten börjar bli stor

 


Trevlig helg!


Det bästa vi gjort!




Jonssons i Rom!

 

 

 

 

 


Snart så..


Nikkimys



Nu-ne lala

Glitter och Glamour delux

I går samlades jag och ett 30 tal andra glittriga och glamouriga brudar på stadens hotell för att fira Vickans 30 års dag.

Goda snittar, massor av tända ljus, smultronvin, rosa sevetter, roligt sällskap, bra musik, massor av dans och framför allt en otroligt vacker och glad värdinna klädd i rosa fyllde kvällen med minnen för livet!
Måste även ta tillfället i akt och tacka min personliga sylist och svägerska som satte pricken över i:et och fixade looken för kvällen.
Tack Titti du är guld värd!

Å tack Vickan för en jätte fin fest!
Jag hade lämnat min kamera hemma och missade tillfället att få en bild på värdinnan i sin rosa klänning så jag stoppar in en gammal bild på henne ist.


RSS 2.0